Att jobba i en gruva

I måndagskväll jobbade hjärtat kväll...ensamen...med sina provtagningar i gruvområdet.
Så jag fick följa och vara värsta tuffa praktikanten! ;)

Vi "bröt"? ut (malv?) från en hink...till slut blev det bara lite glittrigt kol kvar som vi la i små burkar. De fick snurra runt ett tag i en liten karusell för att sen åka in i en SIZEMAAASTER för att bli avläst med laser för att ehm..mäta nåt!

När vi hade gjort några prover (med riiiktig fina kurvor) så åkte vi ut på en liten rundtur på området. Det såg ut ungefär som ett stort område där USA gömmer alla ufon och utomjordingar. Vi gick in i ett hus och klättrade upp på nå stålsaker för att se var de gör "harbajset" utav (malven?). Man skulle visst inte hålla i sig i något...eller röra nånting överhuvudtaget...eftersom allt är svart...kol...och svart...

När vi åkte tillbaka till Ericas hus där hon jobbar gick vi runt lite där med och tittade på andra "harlortar" i andra färger.

Mina händer var kolsvarta. Ericas Ansikte med...så går de om man ser så söt ut att nån med svarta händer bara måste pussa på en!

Dagens bästa var när Erica tvärt vänder sig om mot mig, glitter i ögonen och världens största leende. Händerna var till och med uppe i luften och plirrade på som mr burns. Så säger hon till slut; "Ska vi gå och kolla på alla frätande SYROOOR!?!?"

Slutsats: Att arbeta i gruvan innebär svarthet och så stora kortlekar att man känner sig som en dvärg.

 
Händerna var MYCKET svartare än på denna bild. Jag ha nämligen försökt torka bort all svarthet innan ja tog detta kort ;)


Spruthuset i Gällivare

Kommentarer
Postat av: Jenny

ja se det är sånt du pysslar med på dagarna. :) höhö

2009-03-25 @ 21:43:54
Postat av: Jenny

ja det är mystiskt det där med att byta färg. och nej det är ingen ordning på världen idag! Puss

2009-03-26 @ 09:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0