I wonder who is like this one

- Ska vi dra ner o hälsa på Annika ikväll?
- Jamenvisst, plocka körsbär i hennes trädgård!  
            
     

Jag och Jonna drog på oss de trashigaste vi hade (normala kläder) och satte upp håret i snygga 80 tals frillor med spretlugg och så mycket hårspray att ozonlagret ovanför Umeå blivit betydligt tunnare (Åtminstonde kammat håret).
När vi kommer in på äpplet så möts vi av "paparazzis" och sånna där mer coola människor med skinnjackor och stora videokameror med olika tv kanal märken på. La även en snabb blick över på guitar hero spelarna i hörnet och funderade om jag skulle bli så onykter så jag skulle klara av att spela en hel låt utan ett enda fel och klå ungarna (tonåringarna som säkert inte alls var tonåringar utan kanske bara något år yngre än oss).

Väl inne, tyckte jag att det var dags för en öl så vi vandra in på TC och satte oss i baren. Jonna petar på mig och tittar med lustiga ögon på mig och nickar bort mot dj "båset" nån meter ifrån oss och där står just Annika Norlin och donar på med några cd skivor. Vi (läs jag) kände att vi behövde mer alkohol i kroppen innan vi kunde gå fram och leka småfjortisar och prata med människan så då gick vi ner till undervåningen för att titta på när Vapnet spelade (dom hade även en bar därnere).
Jonna hade som halvt om halvt haft inre syner (synsk?! höhö) att Annika skulle upp o spela med Vapnet så vi stod på helspänn, ung som när den dopade Marion Jones ska till och springa100 meter.
   - Finns Annika Norlin här inne? Ropar Martin Hanberg och alla i publiken börjar busvissla medans jag och Jonna tar sats och springer fram till scenkanten. Jisses så snabba vi var!
Lyssnade på några låtar men hjärtklappningen sa oss (läs mig) att det var dags för mer alkoholiga drycker. Så vi vände om för att gå till baren när Jonna stannar till och hindrar mig att gå till baren. Så stod vi där resten av Vapnets spelning, "tätt" intill Annika och hennes Boy!

Men SEN drog vi till baren, hittade en trevlig Engelskman. Satte oss ett tag för o vänta på att Annika Skulle DJ a så vi kunde gå upp o skaka våra rumpor lite.
Väl uppe på övervåningen hittade jag åt postkodmiljonären (mycket trevlig kvinna), fick en öl, glömde ölen på toan (dubbeltoan som jag och jonna delade på) hämtade ölen från toan men blev påmind av några tjejer i dasskön att det kunde finnas urinämnen i mitt glas numera. Tänkte inte så mycket mer på det utan fortsatte ut på dansgolvet för att peta den mystiska killen med kort tröja i naveln. Vi dansade, försökte ta lite kort men resultatet var väl inte det bästa, och jag försökte lära några Tyska tjejer Holländska. Mycket trevligt!

Nä, då var det dags att gå ner och kolla på spelningarna igen, nu var det Niccokick som spelade. Nere under äpplets tak hittade vi åt några av våra klasskompisar, så vi började berätta för några av dom om våra spännande bravader och våra "försök" att ta kontakt med Annika. Men då säger Emma,
- Men hon står ju där borta. Och pekar bara nån meter bort.
Fan, de va nu eller att vi måste vänta tills hon kommer och spelar på Holmön i sommar. Så Jonna och jag la på det fina fjortisleendet och vandrade bort till henne.

  
  
Vet int om hon spanar in mej eller tittar med skräck på mig. Sen tog Vi en paus på toagolvet för att reflektera över kvällen.     
                                          

Tog några kort och självklart blev kortet på mig och hon helt enastående vackert! Ojoj!
Jag stod kvar och surrade ett tag med henne, väldigt trevlig tös! Jag hann berätta att jag var kär i henne, pussa henne på kinden (tror hon uppskattade mer än om jag hade frågat om vi skulle plocka körsbär).
- Vilken låt skulle du vara, om du skulle vara en låt? Frågade hon mig.
Fan Helena, säg inget dumt nu som "Fuck her gently", "Fuck the pain away" eller "Hono lulu". Tänk efter. Tänk.
Hm, skulle jag vara "My best friend", "nångång måste du bli själv"...eller coldplays "yellow"??
- Hm, jag skulle nog vara "I wonder who is like this one".
Oh hon nickade instämmande och tyckte att jag valt en bra låt.
- Nå, vilken låt skulle du vara? Frågar jag lite mer försiktigt...(kan man verkligen fråga en sån bra artist en sån sak tillbaka??)
- Ja, jag har funderat över det där...det är svårt...Men jag skulle vara någon Säkert låt, sa hon med en liten rynka mellan hennes ögonbryn.      Ni som hör dåligt behöver ej skruva ner volymen.
                 Här stod vi då o diggade! wiiiho!Sedan var väl kvällen fulländad?
"And you are the only one I've met who's "God Only Knows".
I liked you the first time I met you and it grows and grows and grows."    
<3

-tomt-

Buj Fjällen

Nu är det snart dags att dra på sig sina stadskläder igen, dvs; den kortkorta kjolen, högklackedojjen och hårförlägningen och åka den 3 timmar långa resan in till stan igen.
Jag har lagt ut mina HH vantar, understället och kådsalvan i skogen så jag hoppas någon polack hittar det i sommar/höst och kan ha användning av det när dom svettas o sliter för att hitta några ynka små blåbär för 6kr/L!

Igår gjorde jag och Ina en liten roadtrip till Borgafjäll och härskade i backarna! Så otroligt skönt o fint det var där uppe. Blev lite nostalgisk när vi åkte liften och fick lite små flashbacks till den gamla goda tiden när jag och Sara spenderade helger där uppe. Två tonåringar som försökte få napp i backarna.
-Sara, in med magen o ut med pattarna!

     

Jag ramlade faktiskt bara två gånger på hela dagen vilket måste vara rekord...fast egentligen fikade vi nog mest!

     


Idag känns det att man är halvvägs till 50. Nacken är stel, knänen värker och benen...ja dom går knappt att gå på!
Ser fram emot en varm säng och en bra film! Ohoo!Kär

Kär! Jomenvisst. Denna kvinna är helt jävla "wooonderbaaooun", huj huj och nu har jag återigen hittat en låt att bränna om och om igen så mina öronhår dansar av lycka! ( tack Jonna ;) ) 

Idag har jag även åkt Bob race med en 73 årig Pingstvän.
Nattmusik

Bjuder på lite skön musik mitt i natten...börjar bli lite pömsig nu ( och pömsig för MIG är när jag är trött och lite go sjuk haha )

Har föresten fått en böld på min hals, icket någon finne utan en bööl...drömde inatt att det var en såndär jävla mask som man kan dra ut med pincett som krypit in under min hud. Så jävla vidrigt!!?Lisa Miskovsky - Little Bird


 

? Anouk - Michel

Mitt i Urskogen

Igår bar det iväg! 21 mil Med Bärgarn Benny och Hans söta lilla blonda fru Jenny. Resan gick fort, speciellt för Jenny som sov halva vägen men vaknade till av mitt lilla försök att hålla hennes Huvud upprätt med min ena vante! ;)

Försöker titta ut genom fönstret för att kunna ge er en väderrapport men det enda jag ser är en stor jävla snödriva + en liten bit av hundburen med de två damphundarna... ( som dregglade så pass mycket i mitt öra igår att jag tror jag är kraftigt vattenskadad för tillfället ) Men tror att det kan vara rätt blått på himlen och träden står väl där dom ska!
                                

                                          

Förra helgen tog Jag, Evve, Fia och Dogge oss en liten roadtripp med underbar (ehm) sommarmusik som Evve bränt ner. Dunka dunka ända till Vännäsby där vi följde efter en bil med en snowboard för att hitta backen där den Gällivarejohan åkte.
Efter snowboard SM åkte vi vidare till den gamla soptippen men även kallad Bräntbergsbacken för lite pulkrace och falukorvsgrillande! Underbart väder o roliga folk med galna upptåg, kunde inte ha blivit bättre! ^^
På kvällen for Jag, Evelina och Jenny till Idas helt otroliga Gangsta s fest på Ålidhem, drog några linor, rökte lite pipa, bytte kläder med främmande människor, drack häxbrygder, pratade med Indiska karlar och Dansade och skakade våra arslen på Corona! 

                
               
I Onsdags fick Douglas med mig på NH där det var internationella kvällen, vilket innebar 80% utbytesstudenter och i sin tur betyder många missförstånd! Men några öl drog vi i oss och resten av kvällen får förbi Historia ;P

                                                                           

Nu kom faster och farbror förbi så jag må gå och försöka vara lite social. Skepp ohoj o leverpastej!
Jag hoppas jag gjort dej glad nu Jonna när du återigen får ta del av mitt spännande liv ;) haha


Mor & Dotter

Ja, idag tänkte det bara handla om min Utvecklingsstörda Svarta Katt Eliza
-En trasig själ som hittat tillbaka till verkligheten-

Hon har varit med om allt från bankande i väggar med kattmatsburkar på huvudet, till att trilla från katträdet rakt ner på sidan. Man kan säga att hon gått den hårda skolan i livet!

Om hon skulle rymma från mig någon gång så känner ni igen henne på den säregna gångstilen, lite halvt hjulbent. Den gravida magen som inte är gravid men ändå hänger ner till golvet och hennes sexiga svankarstil.
När hon njuter av livet har hon tungan ute ur munnen och dreglet droppar ner mot marken.

När hon inte njuter av livets goda ting, som t ex att försöka ta livet av sig genom att ta satts och springa rakt in i väggar och symaskiner, så gillar hon att trampa sönder Saras (eller någon annan kvinnas) bröst.

Sådan Mor sådan dotter! ;)

         

Så att säga...

Så var ännu en Onsdagsfotokurs avverkad! Denna veckan var det tyvär inte "Laserpekarmannen" som höll i Lektionen utan den fnittriga karln. 
   Förrförra veckan sa "Laserpekarmannen" -Så att säga- 202 gånger på en lektion vilket vi så flitigt räknade ut att han sa frasen ung 2,26 gånger per minut. Men det mystiska är att han ibland inte säger -så att säga- på jättemånga minuter men då kommer orden i klasar istället och då kan det låta såhär;

- Detta är en fågel, så att säga, som flygit mot vårat fönster så att säga, den hade nog ätit några för mogna rönnbär så att säga, det är lättast att fånga ett djur när det sitter stilla, så att säga!

Nåja, förra veckan sa han bara -Så att säga- 104 gånger på en lektion och jag kan faktiskt inte förstå varför. För han såg riktigt frisk ut och han var sitt vanliga jag när han berättade om alla små bin han tagit kort på (som faktiskt satt på fönsterrutan och inte bara hängde och dinglade i ett snöre från taket) och humlor (läs, litenfågel) som flugit in i hans axel.

Det mest intressanta på lektionen med den fnittriga karln igår var nog ändå när den larmade dörren börjar pipa och nån sa -Det kankse är en bomb?
och Evelina vräker ur sig ett av sina "elaka" små skratt.
Synd bara att hon inte hade sitt huckle på sig just den sekunden, då hade mitt liv varit helt fulländat!


                                                                       
                                              Jonnas Fina Teckning om       19.22 på gårdagens
                                             "Laserpekarmannens" fras.             Lektion


Muppets Time!

Herregud! :O Det är precis dom här som händer varje gång jag går på toa!


Krinkjock Snytbaggar & Snor

När man är uppväxt på andra sidan Sågen, med trä och flisor överallt så kan man inte ha missat alla små baggar på husen, mitt på vägen eller i sängen. Dessa små varelser har vi ( & alla jag känner från samhället ) kallat för "Krinkjockar"!
   Det var med en smärre chock som jag i högstadiet ( när man började socialisera sig med människor utanför samhället ) fick veta att inte alla människor i Sverige kallar dessa för "krinkjocks"! 
Jag har därefter, precis som med alla mina andra funderingar och projekt, förgäves försökt hitta svaret på en fråga;

Vad Heter Krijockar, egentligen?! 

Jag har googlat, letat i böcker men icket någon eller något som har kunnat avslöja Krinjockarnas riktiga namn!                            

image9

Så ikväll, när jag satt och surrade bort lite tid med den halvfinska, träningsgalna Haparanda Tjejen så kom vi av någon konstig anledning in på Krinkjockar. Jonna undrade så klart va fan jag surrade om så jag försökte förklara med det vanliga; finns på sågen, svarta med gula fläckar, nyper sig fast, äter trä!

-Aha, Snytbaggar säger vi! Får hon ur sig på en gång utan krångel och efter ett tag har hon även skickat en länk från Wikipedia om Snytbaggar. 

Jonna, vart har du och dina kunskaper om små baggar varit hela mitt liv!?

RSS 2.0