...


Rumpmassage

Ännu ett 10 timmars pass avverkat! Men detta pass började jag med att kliva in i vårat "stora relaxrum". Ung 2kvm stort. Inte alls så jättetrångt med tanke på att det finns 2-3 träningsmaskiner + en massagestol från 50-talet där inne!
Jag provade massagestolen. Den lät. Det var trevligt. Försökte äta äpple i stolen men äpplet ville komma upp lika snabbt som det kom ner. Alltså ingen höjdare att äta ett rött äpple samtidigt som man sitter i en massagestol från 50-talet!


I söndags var jag och Jonna på Strömpilen och köpte en basketboll (Jag var sämre än jag mindes mig vara). Vi hann också gå in på Elgiganten för att leka av oss lite (spela PS3, Wii & Xbox360). Medans Jonna stod som fastklistrad vid Guitar hero spelade jag Super Mario Atlethic eller något liknande på Wii. Jag svär och muttrar lite för jag får som int igång kontrollerna så bra när det helt plötsligt kommer fram en ca 5-6årig pojke och säger.

-Jag har det där spelet hemma. Jag är bra.
-Jasså? Men då kankse du kan visa mig hur man gör då?


Det slutar med att pojken "Snor" all min speltid. Spelar och pratar och visar allt han är bra respektive dålig på. Och för varje bana han spelar så säger han:

-Om du hade spelat så hade du kommit sist!

Han va söt iallafall. Ville inte erkänna för pojken att om jag hade övat lika mycket som han så hade jag klått han med stooor marginal på alla spel. Vill ju ändå att han ska få leva i ovisshet om att han inte är dålig på något, ett litet tag till iaf.

I Lördags Var jag och Jonna på Bio och såg Sex & the City. Helt otroligt att alla (förutom vi) som gick och såg den var uppklädda med kortkorta kjolar, klänningar eller leggings! Även om filmen mest handlade om vad dom hade på sig för kläder...sk fashion..öhm..Så lyckades jag lipa 3-4 ggr iaf! Ingen sommar utan reggie liksom! ha!
När vi var på väg ner till Bion hände ännu en liten märklig sak.
En Asiatisk man närmade sig oss och frågade på knakig Engelska om alla affärer var stängda.
Vi svarade trevligt och sa att vi skulle på Bio och var tvugna att gå. Men mannen fortsatte prata och samtalsämnet spårade ur totalt.
Jag berättade för honom att Jonna träffat sin Man i Ålidhems kyrka, att vi var jättetroende men ändå får "fucka around".
Försökte även lära honom att man kallar präster här i sverige för "Ers Leverpastej". Men han hade väldigt svårt att uttala det. Hoppas han försöker iallafall!

Regnig dag
Sentimental - Terminal

Midsommar

Förutom att vi bevittnade det fulaste fallet någonsin på ICA maxi och höll på avlida av skratt så var midsommar ungefär såhär:Brölande får, folkdans med små asiatiska prinsessbarn & konstiga lekar med Slem och älvor.

Nose Hair, hair

Eftter att sussat många timmar så tog jag mig upp till Jonna. Sen gick vi till Mariehem för att skicka tillbaka lite kläder åt Evve som sitter fast uppe i Norrbotten stackarn! ;P
När vi gick hem hittade jag en käpp. Fick även touretts (order av fröken Englén), höll på krocka med en gubbe på cykel & blev behandlad som en hund av Jonna.

Klippte ihop en liten film om våran väg tillbaka från Mariehem.


No air aka Nose Hair låten har suttit som fastklistrad i våra huvuden idag!


När jag kom hem hoppade jag in i duschen, satte på mig trosor o ett linne & satte mig vid datorn för att ta det lungt....när jag plötsligt hör nån som knackar på fönstret, (som är nån meter ifrån datorn...alltså sitter jag ganska synligt för dom som får för sig att ställa sig på "altanen") jag hoppar till, tittar dit och där står en kille i 25 års åldern och glor! Jag går och öppnar "altandörren" och det visade sig att han hade låst ute sig så jag sprang ut i hallen (halvnäck såklart) och öppnade åt stackarn. När jag sedan gick framför honom in till min lägenhetsdörr hann jag tänka att han säkert spanade in mitt jävla cellulitarsle. Så jag sprang in i lägenheten fort som fan.
Vad är det med människor som får för sig att "komma in" i min lägenhet så fort jag sitter i trosor och topp!? Jag ska fan börja ha HH underställ på mig året om på dygnets alla timmar!

Världsrekord

Såhär kan de se ut när man har världsrekordet i att "stoppa upp tändstickor i nästan med hjälp av tungan". Hela 32 st! Ont som fan kan det göra också när svavlet smälter ner i snoret och tränger sig in i slemhinnorna och pillar på "nysningsretningssakerna".
Känsliga besökare undanbeds att kolla på bild 2 (och nu antar jag att ni kommer och titta bara därför moha) som är en efter-i-näsan-bild.

 

Schhhlänger in en sommarbild också bara för att det är så underbart väder idag när jag ska gå och lägga mig!
Nu ska jag gå och drömma om dig ;)


Hot Shots 3; Starring Helena & the Pilot

Ohoj Vilken natt! Jag har hjälpt till att lasta ett flygplan! :D Och jag måste ju tillägga att jag i några timmar såg ut som ett litet barn på julafton! Efter att ha förklarat för våran handledare att jag tyckte det var grymt "coooolt" att ta i ett flygplan eftersom jag aldrig flygit eller vart nära ett så blev hon väldigt ledsen i ögat (tror hon tyckte lite synd om mig) så hon fixade en "dejt" med mig och piloten/han-som-bestämmer-vikten-i-flyget-mannen.

Jag är på väg ut på lastkajen, vinden blåser i mitt hår, då en lång stilig karl i blå uniform med några gula ränder på axlarna bara står där och väntar på mig. Hjärtat stannar till ett slag och jag hör ljuv musik nånstans innifrån.
Jag fick en enorm lust att skrika: ta emot mig piloten! För att sedan graciöst ta ett skutt upp i luften för att landa i hans muskulösa armar. Sen flög min fantasi iväg helt och jag såg framför mig hur han stekte bacon och ägg på min mage i "hettan". Men A-M (vår handledare) drog mig rätt snabbt tillbaka till verkligheten och presenterade mig för honom.
Jag ställde idiotiskt dumma frågor som bla;

-Hur kan flygplanet flyga egentligen, den flaxar ju inte direkt med vingarna!?
-Är det sant att planet kraschar om en fågel flyger in i ena propellern?
-Men inte ens om det är en stor pelikan som flyger in i den?
-Men om det flyger in två stora pelikaner i båda propellrarna samtidigt då?
-Hur kan flygplanet stå så upprakt när den bara ha två hjul? Ahaa...det fanns tre...!
-Har det hänt att postplanet blivit kapat någon gång?
-Så det skulle synas på radarn om Planet gör en tvärsväng åt ett annat håll?
-Kommer polisen stå och vänta där den landar då?

Efter min fina frågestund tyckte mekanikern (tror jag att det var, han hade iaf en väldigt fin kepa på sig) att vi skulle få följa med honom in i cockpiten! Och där fick jag sitta (trångt) på "förarstolen". Leka med knappar och fingra på styrmajorken!

Jag; Hur många år måste du plugga för att ha lärt dig alla dom här knapparna?
Piloten; 1½ år.
Jag; Kan du va alla knappar är till för?
Piloten; Nej.
Jag; Men helvete, tänk på att jag är flygrädd och aldrig har flygit nångång. Vill du att jag aldrig ska flyga?
Piloten; ----------------
Jag; Men va gör du om planet skulle störta som på Lost?
Piloten; Vet jag inte vad jag ska göra så tittar jag i den här röda boken (han pekar på en röd bok brevid mig).
Jag; Så du menar att medans ni störtar så ska du hinna titta igenom den för att hitta lösningen?
Piloten; Ja, allt bra står i den röda boken.
Jag; Så du menar verkligen att det är tryggt att flyga???!!! :O
Piloten; Hade det inte varit tryggt och flyga hade jag inte varit pilot! ;)

Efter ännu en vacker liten frågestund fick A-M för sig att jag skulle få ställa mig ute på landningsbanan för att se när planet åkte iväg och vinka hejdå till de snälla karlarna där inne. Jävlar vilken fart dom har!!

Jag har som inte kunnat få bort tankarna på den stilige piloten/han-som-bestämmer-vikten-i-flyget-mannen. Började nästan tvivla på min läggning där ett tag. Satans karl. Känner fortfarande lukten av bränt bacon mot min mage. Jag hade velat ha lite lök också.
Undra om han är lika Kvinnotokig som Charlie Sheen den där piloten/han-som-bestämmer-vikten-i-flyget-mannen? Och jag undrar om man kan ha en sån varm mage att man kan steka ägg på den. Det vore något att impa med på krogen det!
-"Hey, ska vi gå hem och äta, vahettere.....vahettere....ägg?!" -Smoooch-

  
Jo, jag vet att det int är Charlie på bilden. Men det är sådär jag antar att "min" pilot är! ;P

Om nån råka ha glömt den helt underbara scenen från Hot shots så finns den här;


Flygplanshysteri

Nu är jag precis hemkommen från ett 12 timmarspass. Jag har otroligt ont i axlarna och önskar att Eliza var en människa och kunde massera, eller akupunktur eller va fan som helst. Jag har kastat klump från 24.00 till 05.00 idag. Mest B post. Vilket innebär att det är stora jävla klumpar med tidningar och dylikt på några kilon som man kastar...och kastar...och kastar...och lite kast igen. Så ryggen är paj, axlarna trötta, till och med bröstmusklerna gör ont! Men jävlar va jag komma kunna spela på mina bröstmuskler sen! wiho! ;)
Det var nästan helt okej att svettas sådär mycket av att vara nere på klumpbanan för jag fick...: TA PÅ ETT FLYGPLAN! Jag fick till och med gå in i det! Tack "pappa Håkan""! :D haha

För er som inte känner mig så väl så har jag då aldrig flygit och aldrig varit närmare ett flygplan än nja..sådär nån km ;P
Så när vi går ut på lastkajen känner jag hur mitt hjärta bultar och slår extra hårt och antar att mina ögon såg väldigt stora och förvånade/överlyckliga ut. Jag utbrister självklart: WOOOW FAN VA COOOOOLT! Vilket gör att jag numera har en fjortisstämpel bland de små tomtenissarna!

Vill ni ha beltalt för att styrketräna, sök jobb på posten!Aouch

"Hellre ett liv i en skog
Med dej där man är gömd
Än ett liv bland alla
Där man är glömd
Hellre en solig morgon
Med ditt ljus
Än en solig morgon
Alla utom du
Hundra tårar i min hand
Från dej
Än att du skrattar
I nån annans famn
Hellre hundra mil bort
Och jag vet var du är
Än att du är nära
Ändå inte här"

Det var du & jag mot världen

"Hej, ska vi leka?"

Vad gör man när ens bästaste lekkompis har gått och blivit en hard working woman!? Sofia jobbar på Plantaget och ger kunder roliga råd om hur dom kan döda sina blommor, bygger ihop små "hus" & har kunder som spyr.
När hon väl får ledigt har hon migrän, eller åker till Kalix (K to the X).
Men i förrgår blev jag glad när jag fick fina sms av henne...så jag måste publicera våran konversation både eftersom dom ofta är så otroligt vuxet/moget skrivna och dels för att jag faktiskt saknar min lekkompis!

Sofia: "Heeej hånny" Nu åker jag lastbil.
Fy fan va häftigt det är, önskar att du varit här.
Du hade uppskattat det lika mkt som jag!
Man sitter ashögt upp, väldigt bekvämt och
det finns till och med kaffebryggare och micro här!"

Jag: "Hahaha GUD va söt du är!
Du får inte krossa mitt hjärta till veckan raring!
Haha får du ligga i sängen? ;)
Jag ser en dokumentär om englands minsta pojke
och sitter och lipar! haha"

Sofia: "Men även om vi blir separerade nästa år så lovar
jag att du är den enda flatan i mitt hjärta. ;)
Vi kommer ju fortsätta att vara bästaste bästa vänner!
Vi kan gå på cirkusskolan tillsammans,
stalka *CENSUR* & rita fula illustrationer av *CENSUR*.
Haha, nä? Gråter du hånny??
Haha, det kan du ju inte göra. Inte hjälper det honom. :D"

Jag: Ja och lite gråter jag för jag komma sakna dig
lite mkt ju din svampfitta! ;)
Men han va ju så söt men komma dö ju! :(
Glöm int att vi också ska *CENSUR CENSUR CENSUR* Hehe

Sofia och jag har stora planer för denna sommar. Stora lekplaner. Några saker låter jag fortsätta vara censurerade. Men vi ska bland annat köpa små gummibåtar med åror och leka "krockbilar" på nydalasjön. Pynta hundbajs med glitter (som faktiskt är den nya konstgengern i US and A), åka till Ö-vik och bada på paradisbadet, ha lekdagar på stan & mycket mer!

Och idag kommer min andra Bästaste lekkompis (även min personliga tränare och matmor) Jonna-från-haparanda hem! Jipiiii!

Pitetumme

Efter min sömn på soffan inatt så har min kropp varit som gelé, som blå gelé. Knäsvag, trött, blåklädd & dallrig (då syftar jag på mitt fläsk när jag springer fort...hm vilket jag kankse inte gjort idag men).
Så vad har jag då gjort idag?! Jo det tänk ja tala om! Jag har suttit och sorterat post till Pitetown....941 Piteå, 944 Hortlax, 943 Öjebyn, 946 Lillpite, 945 Altersbruk, 942 Långträsk! Tro jag ska ta bort trycket på min tröja ("Dorotea hä ä stort dä") & byta ut Dorotea till Piteå istället! Dorotea har fan bara 917...PUNKT!

Så här ser en "vätskesamlingsigelkott-tumsak" ut och ni har även bilder på vad resultatet blir av att ha på sig den en hel dag. Och ont gör det!

   

Avföringsbron

OJ! Jag somnade på soffan igårkväll runt 18.00 och vaknade inte först 03.45. Då är man fan trött! Känns väldigt trevligt att åka på jobbet om 1½ timme med linser som man haft i över ett dygn och är halvt intorkade i ögonen och en kropp som fått sova utan täcke med kläder på.

Igår på la postofficetööörminal så gick vi en utbildning i videokodning. Det var en skön "rast" från brevsorteringen. När man kodar sitter man och skriver in bla postnummer som inte maskinerna kunnat läsa. Man ska ha 99% rätt och hastigheten ska va 1,500 (vet int hur man räknar hastigheten men det går jävligt snabbt iaf). Jag var dock int så långt ifrån på den första övningen.

Nu ska jag hoppa in i duschen Dansa till Ellen som börjar 4.30, käka lite frukost och sen hoppa på Jonnas "rääääsercykel" till Ön.

Och på tal om popcorn! När man ska ta sig över till ön där posten råkar befinna sig, åker man över en lång bro (som är jävligt dryg att gå/cykla över, speciell när det blåser). Det finns ett speciellt ställe på bron. Om det blåser från fel håll. Så luktar det satan. Kommer från obbola. Uffe säger att det luktar som musslor som legat o stekt i solen. Jag ska då aldrig äta musslor för jag säger att det luktar ungefär som bajs inblandat i spya skulle luktat om det legat i en tunna med piss några dagar. Fy fan!

 
Så här ser man ut en tidig morgon på bron. Bilden till höger visar stället där det börjar lukta avföring.


Dvärgtillstånd

Jag lyfter postlådorna och allt helt fel. Min rygg gör grymt ont och nu förstår jag verkligen hur Jessica kunde göra illa ryggen så mycket när vi rensade fisk i 8 timmar i Norge förra året. Hon lyfte backar som var ca 30 kg och jag lyfter nu 8 kg´s blålådor!
Nåväl, min onda rygg ha gjort att jag legat i soffan och "ojjat" mej hela kvällen och glott på tv n istället för att sitta här och uggla.
Klockan 20.00 på kanal 5 gick det en dokumentär ikväll om Barn med "Primordial Dwarf" syndromet. Man fick följa en liten pojke på 2 år som va så otroligt söt. Tårarna sprutade från mina ögon! haha
Tyckte så jävla synd om den lilla "dockan". Men han lärde sig nästan gå till slut, med hjälp av några skenor och dylikt! :)

Jag var mest faschinerad över HUR små dom faktiskt var...Hade jag haft den där sjukdomen hade jag aldrig klarat av att jobba på posten. Tro inte ens jag skulle nå till lägsta facket.Och denna kvinna måste ni spana in. Hur skön som helst! ;)
Dvärgkvinnan

Snuskiga Byggarbetare & Vatten

Ålidhem ligger under vatten. Vattnet strömmar ner längst trottoarkanterna i lagom fart, ungefär som när man fick mens första gången! moha! Efter 8 timmars brevsortering och många aj och oj cyklade jag och Uffe hem från Jobbet i Nigarafallet. Man blir så otroligt vacker när man cyklar hem i regn utan gallonisar och med mascara! Det var nästan så jag tänkte att jag måste ställa upp i miss Gay 2008 när jag kollade mig i spegeln här hemma!

När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och satte mig framför datorn i bara trosor och posten t-shirt för att värma upp mig lite. Men vad hör jag?! Nyckeln i låset, dörren öppnas och in tittar en yngre (20-25årig) kille och säger tyst;
-Hej Kissen.
Jag var som i lite chock så jag säger (mest för att han ska märka att det är någon hemma & råkar sitta halvnaken två meter brevid dörren);
-Oj, har jag inte plockat fram musen?!
Killen svarade inte på det utan började nervöst prata på om några lister han och hans två kollegor skulle fixa åt mig.
Och varför jag sa som jag gjorde har jag grunnat på ett tag men inte kommit fram till nåt bättre än att jag relaterade Kisse till Mus och att jag satt halvnäck.
Jag var tvungen att springa upp några gånger med "musen" i vädret (dock påklädd...får icket glömmas) när dom satt där på knä för att stoppa Eliza från att rymma ut i trapphuset. Efter några till konstiga kommentarer från mig kom ena killen fram med en lapp och sa;
-Här ska du få en Lappilajnen om något går fel! Hejdå!
Hur kunde han veta att jag håller på lära mig finska!?! ;P
Tur jag var blöt och mascararunnen när dom kom så ja int va sådär riktigt "pumasnygg"! höhö

Såg även den största vattenpölen jag sett på länge, idag! Underbar dag med andra ord!

 

By the way så är Aj och Oj nästan som Postenslang som bara Jag och mina små tomtenissar förstår! Mohaha
Om man frågar snällt kanske man får veta vad det betyder ;)

Här kan ni läsa ett litet utdrag från en fin konversation som jag och Sofia hade idag:
Min & Fias Slogan
 

hej hå hej hå vi nu mot gruvan gå

Hey hooo Hey Hooo we to the posten goooo!

Idag har jag haft min första övningsdag på jobbet: POSTEN! In i telefonhytten och på med den blåa capen och -swooosch- iväg mot Ön och postterminalen. Det första vi får prova göra är att sortera post i små fack med (oftast) de tre första siffrorna i postnummret. 917, 914, 903, 922. Åsele.Dorotea.Lycksele.Övik.Umeå.Vilhelmina.Ammarnäs. You name it! Det va rätt trevligt. Jag sorterade Kalle Anka och blev väldigt sugen på att köpa en tidning själv för man fick med ett litet ägg som jag tror kläcktes sen!

På eftermiddagen fick vi prova på att kasta klumppost. Det var lite svårare och lite tyngre. Men betydligt roligare!! :D Nja, förutom att vi gjorde alla fel vi kunde göra och antagligen skulle försenat alla människors tidningar med några dagar om det inte vore för vår söta handledare som dubbelkollar allt vi gör!

Nu börjar nog snart postenslanget köra in i mitt huvud så jag kan börja socialisera mig med de andra små tomtenissarna på terminalen.

Vi har små "tummringar" på oss för bättre grepp när vi sorterar. Dom är orangeröda och ovackra små igelkottsliknande fingerborgar. Efter ett tag börjar svetten samlas som en liten vätska i tummen (hade fan ingen aning om att man kan svettas på tummen!) och resultatet av det är en tumme som ser 89 år gammal ut.
Frågade någon om dom trodde att man med hjälp av postens försäkringar kunde göra en skönhetsoperation på tummen när man jobbat färdigt där. Men det var som ingen som förstod mig.
Ingen förstod heller när jag av glädje skriker ut till Tyskan (hon hade vart duktig och prickat klumpposten helt rätt flera gånger) -KLUBBOR TILL DEJ! KLUBBOR TILL DEJ! Med världens största leende.

Dom pratar nog inte samma språk som mig. Ska lära mig Finska nu.

 
Första bilden illustrerar då min fina nickelallergi mot mitt armband som jag ändå var tvungen att ha på mig idag eftersom alla annars skulle trott att jag var nån jävla Emounge som försökt snittat upp armarna. Vilket jag också försökte förklara för några små tomtenissar men de var mest tysta och glodde på mig. Dom få väl tro att jag är Emo då! haha
Den andra bilden är våra "suuupercoola" redskap som vi fått idag. En stämpel (man ska stämpa när man flaggat dom blå lådorna) och en brevöppnare (en grym sådan också). Jag känner mig som Batman med den där. Jag drog fram den jättesnabbt och tryckte stämpeln mot en stackars kille och lät ung såhär: "bscssssbbssrssss". Tror att han innerst inne blev jätterädd och faktiskt trodde att jag gav honom elstötar! Eller inte.. ;)

Nä nu ska jag gå o lägga mig och läsa om Marilyn Monroes öde på 900 sidor!

Söndagmorgon har barn i mun

Öppnade "altandörren" för att få in lite sommarsyre i lägenheten. Fåglarna kvittrade, solen sken in. Allt var frid och fröjd. Tills ungarna utanför börjar skrika och gorma! Klockan 9 på morgonen på en söndag!? Är det lagligt? Är det inte då de små krypen ska sitta i soffan med pyjamas i föräldrarna/förälderns famn i soffan och titta på tecknade figurer som springer runt och slår varandra med hammare?!
Det är först nu jag förstår det oerhört jobbiga i Sofias sits med dom högjudade pippande grannarna!
Ser framför mig hur Fia sitter i soffan med sin återkommande migrän och bara tar det lugnt...och sen kommer dom där stönen, skriken, ståken och vrålen! När jag träffar Gud Fia, då ska jag tacka han/hon en extra gång för dig och att du nu slipper dina knullgrannar!

Ålidhems Centrum - Here I come! 


Sccchmilla

På Måndag flyttar Smilla och Petra till Härnösand! Aldrig kul och säga hejdå även fast man vet att man kommer ses igen! För om ett år Petra då kan vi leka igen! Och då kan vi leka med både Smilla och din lilla bäbis! :D

Det har varit mycket hundar på senaste och mitt lilla hundhjärta skriker: "Helena köp en hund, titta så söt, kolla va mysigt...ååh Helena köööp mig!!!" Men, den där svarta saken på min tånagel viskar också i mitt öra ibland (ja ja är rätt vig); "Nej för satan. En hund i en liten lägenhet?! Nä. Tänk på hur mycket hundmaten kostar! Vem ska ta hand om hunden när du vill ut och sociala med folk som inte vill ha en hund med? Tid. Pengar. Plats!"

 Älskar dej även fast du känns som ett hårigt karlben!  
Ok, du kankse int är världens vackraste hund. Men du är ändå min Smilla! :)
Lite tvångsgos med en sovande Aston komm också med! <3

.

Tänk om jag hade vetat allt jag vet och känner nu...DåVägrar leva hela jävla livet o veta att jag gjort så jävla mycket fel.

Jonna kom hem - Jag längtar efter dej

Sms Från Jonna: "Imorgon blir det jättevarmt, kom ihåg att smörja in dig ;) /biträdande morsa"


Jonna, nu får du allt komma hem "i helg". Hur ska jag annars klara mig?? Jag kommer svälta, bränna sönder min hud ännu mer och sova bort halva dagarna i brist på göra! , jag går inte riktigt med på det hära!

NU KOMMER DU HEM IGEN om jag så ska betala ett jävla privatflygplan som den återuppstånde Elvis ska köra!!

  

image134

Like the deserts miss the rain

Idag saknar jag officiellt. Jenny säger att jag jämt saknar nån. Och Jenny är min "guru", så hon har alltid rätt. Men vissa dagar känns mer. Då saknar jag vissa personer extra mycket. Kan vara en låt, en maträtt eller film som påminner hjärta och hjärna om människor som stått mig väldigt nära. Jag hatar att sakna. Det är nog bland den värsta känslan jag vet.

Så för att få bort den där gnagande känslan har jag en stor lust att gipsa mig själv och göra gipsfigurer. MEN, jag har ju inget gips hemma! Och inte har jag råd och köpa något heller (iof så är nog inget öppet nu iaf men). Om jag blir riktigt desperat hade jag ju faktiskt kunna åka in på Akuten och hålla roa dom där lite med att låta dom se mig gipsa mig själv?! Undra om Addison Shepherd jobbar ikväll...måst nog ringa och kolla!

Min extrema solbränna börjar lägga sig nu. Idag ser jag mer ut som en fjällande aborre (fast inte så grön). Solen på brännbollsyran sög verkligen allt vatten ur min stackars förkrympta hud! 

Idag har Jenny bjudit på mat och Jannice på fika. Så bussiga kompisar man har när man bara har 800 kr kvar som ska räcka i 2 månader! Synd ni bor så himla långt bort, annars hade jag våldgästat er varenda dag denna sommar! moha!

  
Min vackra solbränna. Min fina postenutstyrsel med reflexer (nu vet du hur ja ser ut när jag sliter Bitte) & sista bilden visar mest hur man ser ut efter 2 dagars festande på yran.(åååångeeessst)

  
Tobbe underhöll många på Yran med sin vackra klädsel. Folket stektes. Oh jag lekte tjuv o polis.

Nä, nu är det nattning på G. Ska spela en låt för er eftersom jag har en Officiellt-sakna-dag.<3

Im the next McSteamy

Introduktionsdag på Posten:

-Fått JÄTTEsnygga postenkläder
-Suttit i 7 timmar och lyssnat på massa teoretiskt babbel om posten
-Ätit en "matig" macka
-Spelat pingis
-Fått bullerskador av maskiner
-Lärt mig massa postnummer
-Blivit fotad till min jättefina namnbricka
-Lärt mig vad A och B post är och massa förkortningar som; NKI(nöjd kund index), ODR(oadresserad gruppreklam) & SSM(Storbrevssorteringsmaskin)!

LIvet är lite bittert...men jag är iaf snygg i min nya postenoutfitt...ehm!


RSS 2.0