OBS!

Om det är någon som har missat det bästa klippet som finns på youtube just nu så finns det här:

Oh jag lovar att det är värt att se alla 5 minutrarna...det byggs upp och blir bättre och bättre! ;)


"Solen skiner Alltid i Hakkas"

För några helger sedan tog vi Elden (Corollan) och drog 50 mil uppåt i landet för att spendera helgen i...tatadaaaa...HAKKAS!
Vi hann med att träffa en ny liten bäbisflicka som va jättesöt. Käkade de bästa mackorna som finns i Sverige på Nyfiket i Gällivare (Mackgrillade brie och salami mackor med sallad). Jagade fågel (mer om det kommer sen). Hade tjejkväll med bla singstar (Jag och Erica vann såklart!). Pokerspelande med tändstickor.
Nu har jag tyvär inget kort på hur solen skiner i Hakkas. Men den SKINER faktiskt (nästan) jämt där.

Här kommer det lite bilder från den helgen:Vi tog på oss alla gröna kläder vi hade och åkte långt ut i Hakkasskogen för att jaga ripor. Vi gick och gick i den "djupa" snön utan ett enda spår av någon fågel. Helt plötsligt börjar Teusa (hunden) skälla lite och vi hör fågelflax bland några små tallar. Jag, Erica och hennes Pappa fryser till precis som "ett två tre rött ljus leken". Sen kom det en stor Orre flygande mot oss. Jag ser hur Erica nästan slänger sig ner mot marken, så jag gör desamma. PANG! lät det. Fågeln flög iväg...levandes och vi fick tinnitus. Sånt är livet! ;)Här är jag rätt nöjd ute i snöiga skogenMen sen gick vi lite vilse.När vi väl hittat hem så var det då dags för öl, spökhistorier och singstar.Det snöade lite också..På Hakkas affären kunde man beställa alkoholhaltiga drycker och få det levererat några dagar senare. Toppen säger jag och hoppas att Tomtebo kiosken börjar med något liknande snart!


One Ugly Duckling

Framkallade några negativ i veckan och här är några av det suuukt (norskt uttal) vackra bilderna från förr!


Jag och Pappi


Muuuuuu


Vem fan klippte mig!??


I lööööve Pink!


Jao, Rubriken på detta inlägg säger allt


Pappiraul


:Warning: Fjortisblogg: Warning:

Jag är så sjuuukt jävla kär!! ;P
Sviiiiin

Det är svin överallt i media just nu. Svin hit och svin dit. Vaccination vs inte vaccination. Dödsfall/skrämselpropaganda. Men, men, Jag och Älsklingen bestämde oss ändå för att gå och vaccinera oss igår!
När vi kom på vårdcentralen fick vi såklart stå i en fin liten kö som bestämdes av ett gult sträck på golvet.
Vi var rätt lugna och belåtna med situationen men det kan jag inte påstå att alla var.

En smått överviktig man började vanka av och an i korridoren där vi satt som små lamm och väntade på våran tur. Muttrade och fnös.
- NÄ...det är nog lika bra att DÖ i svininfluensan!!
Hans mamma som stod bredvid honom höll vackert med. De orkade inte vänta längre än 10-15 min för att få sitt lilla stick!

Vaccinationsfolket gick iväg på fika...TYP ALLIHOPA på samma gång och lämnade oss på våra stolar halvt avklädda (alltså väl förberedda på att bli stuckna), sköterskor sprang iväg efter mer vaccin...men ÄNTLIGEN blev det våran tur! :)

Ett myggstick och lite spännt och sen var det över! Erica fick dock två sprutor..av barndosen eftersom våran vaccinationstant inte orkade springa och hämta nya sprutor med vuxendos i.

E: Det är baaara de svaga som kommer få biverkningar och ont! (elakt smile)

Resultatet: Igår kunde vi inte röra våran arm. Jag kunde inte skratta för då kändes det som att armen skulle ramla av. Idag har vi har legat i sängen halva dagen med värk i huvudet, illamående och trötthet.

Vi är svaga individer ;)

Idag träffade jag rut..Hon hade blivit väldigt vig!


More studio

Min vackra Tjej :D

Fina My :)Und Myself Und Mainich Plutmunich :D
RSS 2.0