UWC on Ålidhood

Idag har jag hittat spår av en UWC (Unidentified walking creature) MITT här på Ålidhem! Det hela började med en väldigt regning promenad till Ålidhoods centrum för lite sockerinhandling. Jag var väldigt hungrig på vägen dit och i min hungerdimma kom jag ihåg att Farmor en gång sa att om man gick vilse i skogen och blev hungrig kunde man äta skotten på granar och tallar för att stilla magmonstren.


På vägen tillbaka med två kassar fulla med sockerprodukter (OCH även väldigt ekologiska chips, med ekologiska kryddor, oljor och potatis) ser jag några väldigt ovanliga och konstiga "fotavtryck" på marken. Dom slingrade sig fram mot Jonna Spiiks hus och jag kände direkt att det var något olustigt med det hela. Jag fotograferade genast spåret (AK4´s fot är bredvid som jämförelse) och ringde jourtelefonen för UWC i västerbotten. Så jag hoppas dom hittar varelsen och att den inte hunnit attackera Jonna Spiiks lägenhet nu när hon jobbar och tjänar pengar i helgen (helg)!BTW (som Sofia skulle säga) så var det här bland det roligaste jag sett idag.
Rubrik på aftonbladet; HÄR BOR PARIS NORSKA SLÄKT
Jag tyckte att dom va så oerhört lika att jag var tvungen att mixtra lite snabbt i photoshop för att få reda på hur det skulle sett ut om Paris Hilton hade öppnat dörren för en journalist hemma i sitt lilla norska hus.
GULEBÖJJ, GULEBÖJJ, GULEBÖJJ!!!!
Oj ursäkta....jag fick lite ticks...
Cykelmonster

Måste bara få uttrycka mitt lilla hat till cyklar, cyklister och cykelvägar. Tror nästan att cyklister har gått om mammor-med-barnvagn-på-gångvägen på min lista.

Har ni tänkt på hur otroligt fult det ser ut när man sittandes ner försöker cykla upp för en backe?!
Människorna förvandlas till små kutryggiga monster som sakta, sakta "vankar" av och an. Eller snarare juckar sig framåt i slow-motion.
Om det är soligt och man kisar samtidigt som man studerar cyklande människor i uppförsbackar så kan man nästan se håret växa bli tovigt och ställa sig rakt upp och små svansar växa ut där bak. Och vipps så har man små Cykelmonster/troll. Tror jag mest tänker på Dunderklumpen när jag ser dom.

"I like to kiss....ass"

I fredags hade jag, Sofia & Nea en social dag med Sol och sand.
Jag hade jobbat hela natten och tyckte inte att det var någon idé att lägga sig o sova så strax innan 10 på morgonen började jag vandra från The hoods till Mariehem.
När jag kommit en bit förbi IKSU och är på väg in i skogsdelen av promenaden hör jag ett dånande ljud som saktar ner bakom mig. En Afrikans Kille/Gubbe på EU moppe stannar bredvid mig;

-Hej, Vart ska do nånstans?
-Mariehem,
svarar jag kort i hopp om att han ska fortsätta förgifta våran planet och köra vidare.
-Vad du heta flicka?
-Ehhm...(
ville inte ge ut mitt riktiga namn och kom faktiskt inte på att säga Aurora som jag alltid gör när jag ljuger om mitt namn)...Antonia...
-Do är vacker Antonia. Är do singel?
-hmmm...Neeej, jag har flickvän (
ljuger jag i ännu ett hopp om att han ska dra när han fattar att ja inte är så förtjust i pillesnorvar)

Han hoppar av sin fina EU moped och börjar gå brevid mig istället. Diskuterar länge om min läggning och föreslår att jag måste prova alla killar innan jag vet vad jag vill. Jag ljög ännu en gång och sa: "Jooo visst har jag provat Afrikaner också".
Men killen/gubben fortsatte mata på med smöriga komentarer & berätta om hur han uppvaktar en kvinna.

-Jag gilla att kyssa. Mycket kyssar. Jag gilla kyssa rumpa.

Va fan!!??! Jag är flata, mitt arsle vill nog ingen jävel kyssa och ändå ger han sig inte!

Innan jag "släpper" av honom borta vid nydala frågar han;

-Aaaantonia, får jag dig kyssa?
-NEJ...
-Jag vill fika med dig.
-Varför?
-Så vi kan diskutera.
-Men vi har inget att diskutera.
-Jag vill att do ska lära känna mig som en tjej.
-MEN du är ju ingen tjej!?
-Jo jag tjej...för dig! ;)
-Ha det bra, hejdå!

Phuuu...äntligen var jag av med människan. Trodde jag...
Efter 10 minuter och jag har nu transporterat mig ända bort till Mariehems centrum. Så hör jag det välbekanta ljudet av en EU moppe.

-Heeej Antonia! ;) Jag bytt mina tröja nu, svettick!
-Okey...
-Du så vacker, underbar kropp, syns du tränat IKSU mycket! ;)
-Hmm.., ja det tycker min TJEJ också,
säger jag medans jag tänkte att han skulle veta att jag var så jävla lat att jag genade genom IKSU istället för att gå runt byggnaden och alltså inte var där inne för att jag hade tränat.

Väl framme hos Sofia bönar och ber karln/gubben om min adress och telefon nummer. Jag skriver upp det i hans hand.

-Jag kanske komma dig Lördag!
-Ja, det blir jättebra! :D Ring innan du kommer för att se så att jag är hemma! ;)
Svarar jag väldigt trevligt och flirtigt.Undra vem han kommer till när han ringer.....och undra vems adress jag uppgav :O

RSS 2.0