Dunder och Brak

Dagen började väldigt (VÄLDIGT) solig och varm (läs kvav). Så vi gick ner till sjön och lade oss i gräset med alla myror ett tag och svalkade fötter och tassar i det iskalla vattnet.
Sedan har vi suttit på balkongen och lyssnat på alla barn på kvarteret.
Vi fick för oss att grilla sådär en timme innan stora svarta moln visade sig på himlen. Grillningen blev inte sådär jättebra som våra tungor och magar hade önskat men det blev till att sitta på balkongen iaf för att titta och lyssna på blixtar och dunder. Och SOM det lät...ibland trodde jag att himlen skulle dela sig i flera bitar efter smällarna.
Leia var ute med oss och var nog mer obrydd än vad jag var.

På tal om Leia (som om jag faktiskt pratar om något annat nuförtiden) så har hon fått lära sig att använda nosen lite mer idag genom att leta hundgodis i vardagsrummet och hon var rätt duktig till slut! :)
Hon har blivit stor och snabb nu, bara på en vecka.

Igår fyllde hon 9 veckor och vägde 5,4 kg.
Och igårkväll när vi var ut med henne för att kissa så började det smattra för att sen övergå till regn för att sen låta himlen (eller gud eller nån) pissa som aldrig för på oss. Ju mer det vräkte ner destu snabbare gick Leia mot huset...det slutade med att hon sprang fortare än Bolt! ;) 


Kommentarer
Postat av: Syrran

Vilka härliga bilder :) Här kom det en åsksmäll och en blixt det var allt. Ja det har ju regna av och till men det räknas inte.

2010-05-15 @ 23:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0