Vårkänslor hos Igelkottar, Diarre & Lek

Igår morse när jag och Leia var ute i skogen och lekte såg vi något skaka i buskarna. Vi gick lite närmare och fick se detta:Efter denna mäktiga händelse fortsatte dagen, varm, kvav, oplanerad men ändå rolig.
Vi åkte ut till Klabböle och grillade hamburgare på Ericas nya muurikka vid älven. Det slutade mest i en stressig situation där Erica sprang runt för att försöka få pli (se till att Leia inte åt upp, stenar, bajs och kol). Sedan hände det som jag aldrig trodde skulle hända. Jag hade livs levande människobajs på handen...Diarre desutom. Leia och jag var på lek i skogen då vi passerade ett utedass. Jag såg att valpen var intresserad av någonting som låg på marken så jag gick genast dit och med hjälp av våran lekpinne kastade jag in (det som jag trodde var någonting som rostat och smält) under huset. Så lekte vi vidare. På någon sätt så lyckades jag ju få det där orangebruna på handen och förstod ganska snabbt ändå att det inte var smält rost...det var en stor plätt med diarre som Leia var intresserad av att springa fram till...och som jag nu hade fått på min hand.

När vi var trötta efter lukt, tvätt och försök till matlagning åkte vi föbi Jenny och Rut på vägen hem för att Leia och Rut skulle få lära känna varandra. Dom är nu för alltid bästa kompisar.Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhhhh! Vilka perfekta kort du fick :D Superfina! :) Friends 4 evvu

2010-05-17 @ 11:06:55
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/
Postat av: Jannice

jag blir nästan tårögd... av skratt för igelkottarna, skräck av bajset och gullighet av hundsötingarna. =)

2010-05-17 @ 14:32:12
URL: http://mainstreamalternativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0