Sviiiiin

Det är svin överallt i media just nu. Svin hit och svin dit. Vaccination vs inte vaccination. Dödsfall/skrämselpropaganda. Men, men, Jag och Älsklingen bestämde oss ändå för att gå och vaccinera oss igår!
När vi kom på vårdcentralen fick vi såklart stå i en fin liten kö som bestämdes av ett gult sträck på golvet.
Vi var rätt lugna och belåtna med situationen men det kan jag inte påstå att alla var.

En smått överviktig man började vanka av och an i korridoren där vi satt som små lamm och väntade på våran tur. Muttrade och fnös.
- NÄ...det är nog lika bra att DÖ i svininfluensan!!
Hans mamma som stod bredvid honom höll vackert med. De orkade inte vänta längre än 10-15 min för att få sitt lilla stick!

Vaccinationsfolket gick iväg på fika...TYP ALLIHOPA på samma gång och lämnade oss på våra stolar halvt avklädda (alltså väl förberedda på att bli stuckna), sköterskor sprang iväg efter mer vaccin...men ÄNTLIGEN blev det våran tur! :)

Ett myggstick och lite spännt och sen var det över! Erica fick dock två sprutor..av barndosen eftersom våran vaccinationstant inte orkade springa och hämta nya sprutor med vuxendos i.

E: Det är baaara de svaga som kommer få biverkningar och ont! (elakt smile)

Resultatet: Igår kunde vi inte röra våran arm. Jag kunde inte skratta för då kändes det som att armen skulle ramla av. Idag har vi har legat i sängen halva dagen med värk i huvudet, illamående och trötthet.

Vi är svaga individer ;)

Kommentarer
Postat av: evelina

Men fy fan vad veka ni är! hypokondriker ska inte ta vaccin punkt slut.

2009-11-14 @ 16:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0